• Meta

 • Innan besöket

  Ett par dagar upp till någon vecka efter er anmälan får ni ett bekräftelsemejl på om ni har fått en plats på Stornallesjukhuset och då vilken tid som gäller för just er förskolegrupp.

  För att informera barnens föräldrar om Stornallesjukhuset kommer ni i samband med bekräftelsen få ett informationsbrev att ge dem.

  Observera att barnen själva ska ta med sig varsitt valfritt gosedjur till Stornallesjukhuset och gärna har funderat lite över vad nalledoktorn skulle kunna hjälpa gosedjuret med.

  Vi ber er uppmärksamma att vi kommer att ta foton under stornallesjukhusdagen, samt att det kan komma att uppmärksammas av media, för att kunna föreviga den roliga dagen! I våras kom exempelvis TV4 och gjorde ett nyhetsinslag, vilket vi tycker är jättekul såklart!

  Vi behöver föräldrars tillstånd för att kunna publicera foton från dagen i följande syften:

  * att bilder kan användas av Nallesjukhuset Göteborg för publicering på www.goteborg.nallesjukhuset.se samt på Nallesjukhuset Sveriges kommande hemsida.
  *att bilder kan publiceras på IFMSA Sveriges hemsida; www.ifmsa.se
  *att bilder kan skickas till våra sponsorer; bl.a. Cederroth och Brämhults.
  *att bilder kan användas i utbildningssyfte för nya nalledoktorer
  * samt att media får tillåtelse att fotografera och/eller filma barnen

  I samband med bekräftelsemejlet kommer ni få en blankett medskickad gällande detta som vi vill att föräldrarna fyller i.

  Vi tar en avgift per förskolegrupp för att besöka Stornallesjukhuset. Detta för att kunna finansiera det hela, samt för att Nallesjukhuset Göteborgs verksamhet ska kunna gå runt. Avgiften är 30kr/anmält barn. Betalning sker via fakturering.

  Har ni några frågor är det bara att kontakta oss på mejl eller telefon! Kika in på kontaktsidan så står kontaktinformation där!

  Vi ses på Stornallesjukhuset!